click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Tuesday, June 14, 2011

ustaz azhar idrus vs masyitah

assalamualaikum,
jom kite dengar perdebatan 2 orang yang sangat dikenali di negeri masing2...
tapi aku bukan nak suruh korang berpolitik taw ....hanya..
sekadar untuk kite renungkan....




p/s: kalau berdebat depan2 lagi best kan...
sekadar renungan je taw....

2 comments:

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini