click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Wednesday, June 1, 2011

kawasan 51:pesawat entrik


kawasan 51 spy plane,utuh

terbalik, titanium A-12 prototaip spy-pesawat ini disiapkan untuk ujian radar di kawasan 51 di akhir 1950-an

terdampar jauh dari kawasan 51
Area 51 plane crash cover-up picture: engines and parts of a crashed plane litter the ground.
Sisa-sisa dari A-12 jatuh pesawat.termasuk dua mesin dan pesawat hancur. belakang tanah berhampiran Wendover, Utah, dalam gambar 1963 baru-baru ini dibuka untuk awam oleh CIA dan diterbitkan di sini untuk pertama kalinya

kerja-kerja pembersihan
Area 51 plane crash cover-up picture: a crane removes debris from a crashed spy plane.

misi perisikan
Area 51 plane crash cover-up picture: a Blackbird aircraft.
misi perisikan Flying 1966-1990, Tentera Udara AS's SR-71 Blackbird (foto: dual-kokpit versi, untuk latihan) dalam banyak hal merupakan produk kawasan 51 ujian dan merupakan evolusi dari A-12, yang dihentikan di 1968.


No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini