click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Tuesday, June 21, 2011

kopi pon boleh jadi duit (magic )

salam semua...spe x kenal dengan david blaine seorang ahli silap mata yang terkenal kan.
kat bawah nie ade video dia mnukar kan kopi mnjadi duit syiling..jom layan jap...




p/s : kalaw btol lah kan boleh jadi cmni mesti x ada orang yang akan mengemis lagi kan..

kat bawah nie pulak,video mcammna david 2 buat kopi btukar jd duit syiling...
jom layan...



p/s: mcm nie rupenye....cian orang yang tengok 2....pcaye die..hahahaha

2 comments:

  1. hahaah
    magic tu hanya kelajuan dan kebijaksanaan je
    hehehe
    dlu2 ingat kan betul2
    :-)

    Wordless Wednesday #3

    ReplyDelete

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini