click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Thursday, June 30, 2011

jeans dari jepun

kat bawah nie ada salah 1 desings jeans dari jepon..kat sana boleh lah dieorang pakai,kalau kat malaysia memang x ada orang pakai lagi.kalau korang rasa nak pakai jugak,pakai kat dalam rumah jer lah.kalau pakai kat luar nampak sangat pelik nya..haha




p/s:kalau nak oder korang pg cari kat jepon lah erk...malaysia x ada jual desings camni setahu ak...

2 comments:

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini