click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Monday, June 27, 2011

kasut tumit wanita (part 1)

haaa.....nie part 2,rekabentuk kasut tumit wanita (betol ke? ak pon x taw) yang sangat unik,bagi wanita2 kat malaysia kalau rase2 nak pakai kasut nie..boleh lah cari di kedai kasut berhampiran anda.....limited edition....











p/s : ada ke kasut nie kat malaysia??

No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini