click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Thursday, June 30, 2011

monyet love kucing

kehidupan yg sangat pelik dan sangat berbeza yg dialami oleh 2 binatang ini, si monyet betina dan si anak kucing.jangan pertikaikan kerana ianya adalah kehidupan mereka, kasih sayang juga tidak mengenal situasi dan siapa kita....



keakraban terjalin jika kita tahu nilai kasih sayang itu sendiri,kasih dan sayang tidak pernah berbelah bagi walaupun ianya tahu ia bukan dari spesis yang sama.


"tidurlah sayangku"mungkin ini yang dikatakan oleh si ibu.."walau apapun terjadi ibu tetap akan jaga kamu sampai bila2"...sungguh indah.



kasih sayang yang terjalin tidak pernah pudar di dalam kehidupan mereka,..

2 comments:

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini