click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Sunday, June 26, 2011

salam....dibawah ini terdapat 10 gambar ukiran ais antarabangsa,pertandingan ini dijalankan di seluruh dunia yang mempunyai musim sejuk..oleh kerana itu malaysia x join lah pertandingan ini...




ini adalah ukiran ais rodin "the thinker"ukiran ini diukir di paris pada tahun 2010.



ukiran ais chimera yang diukir di greek pada festivel winterlude pada tahun 2010.



ukiran kepala naga yang diukir di bruges pada 2009.



ukiran bulan dan matahari yang diukir pada 2005 di boston.



ukiran makmal dan perpustakaan yang diukir di boston pada festivel ais .



ukiran istana takeshi yang diadakan di china.



ukiran kuil yang diukir pada 2009 di festival ais.



model perayaan jepun,tokyo yang diukir di canada pada festivel ottawa.



ukiran kuil tradisional 2008 .



angel pda tahun 2005 di jerman.


No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini