click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Friday, June 24, 2011

18 port parking kapal terbang (x tpk d akalmu)

salam...kat bawah nie ak nak kongsi dengan korang semua yang x tahu,sebenarnya kapalterbang kat dunia nie ada port parking yang exclusif..hihi...jom kite terjah..




















p/s: kat malaysia x ada lagi kan..harap2 memang x ada lah..

2 comments:

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini