click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Thursday, June 30, 2011

sahabat baik walaupun berbeza (versi animal)

mereka adalah sahabat baik yg tidak dapat dipisahkan walaupun mereka berbeza dari segi keturunan,dibawah ini adalah gambar seekor anjing yg diberi nama roskoe dan oran hutan yg nama nya surya.gambar ini telah diterbitkan dan di album kan di South Carolina.










p/s: akrab giler cam kawan baik lah..hahaha

3 comments:

  1. wahh! bgs tol..sgt akrab:-)
    bukn mnusia je ad kwn baik..haiwan pon ad...

    ReplyDelete
  2. feyfa_leh: aah...very2 akrab..cam teman selamanya

    eizarazierya: memang comey.hihi

    ReplyDelete

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini