click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Monday, June 6, 2011

10 jenis ikan didunia

Giant Eurasian Trout
-dikenali juga sebagai taimen
-ditemui di sungai Eg-Uur di Mongolia
-ikan ini memakan jenis ikan yang sama
ikan patin sungai
-ditangkap di kemboja
-
ikan keli gergasi
-ditangkap di sungai mekong
-boleh mencecah 10 kaki panjang dan berat 300kg
ikan keli gergasi
-ditangkap di tonle sap kemboja
-berat 230 kg

lake sturgeon
-ikan ini terdapat di sungai missisippi
-panjangnya 2 meter
-berat tidak diketahui.

young giant stingray
-ikan pari raksaksa yang baru dilahirkan
-ditangkap di sungai banpakong bangkok thailand.
-boleh membesar sehingga 4 meter dan berat 140 kg.
giant barb
-ditangkap di sungai tonle sap kemboja.
-boleh mencapai 3 meter panjang dan 300kg berat
sturgeon
-ikan sturgeon di akuarium beijing china
-berat setengah tan dan panjang boleh mencecah 5 meter

paddlefish.
-paddlefish yang di awet dan diletakkan di institute perikanan di jing zhou china.
arapaima/
-arapaima dewasa disebuah tangki akuarium di manaus brazil.
-dikenali sebagai pirarucu bi brazil,dan paiche di peru.
-panjang 3 meter dan berat 180 kg ke atas.

No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini