click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Wednesday, June 15, 2011

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!! | .:: diARi sEoRAnG rEMaJA ::.






kat atas nie gambar aku ngn dak2 elektrik taun 2005 kat skola ak,mse nie kiteorang kat dalam bengkel elektrik


nie gambr aku ngan kwan aku mse kat dalam dorm..
posing siap...hahaha

p/s :tarikh tutup contest nie 16 Jun - 30 Sept 2011.....



11 comments:

  1. ok la ni...thnx tau sebb join..:)

    ReplyDelete
  2. ok ea..hehehehe...hope mng lah gegege

    ReplyDelete
  3. nak join jugak lah ! hehehe
    nway..meh lawat n follow blog ni :

    http://epalpai.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. pai epal...ok2 jom2 follow..hehehe

    ReplyDelete
  5. nak join gak la..
    hehehehe..
    btw, salam kenal.. =)

    ReplyDelete
  6. salam..

    sekolah teknik mane nih??

    http://bloggeralif.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. effa salam kenal...join2......

    alif..salam.. sekola teknik temerloh

    ReplyDelete
  8. harap2 bjaye lah....cun 2 gambar nie hahahahaha

    ReplyDelete
  9. hello there ! ame singgah sini dari Senarai Peserta Yang Join Contest RM50 ya anjuran prince91.com . ;)

    wahh , what a wonderful pictures you have here ! nice one ohh . and good luck ya ! wish you all the best ! :0

    have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

    ReplyDelete
  10. singgah dri blog prince and done follow u...

    ReplyDelete

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini