click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Wednesday, June 29, 2011

Malaysia vs Taiwan 2-1(2011)

malam tadi baru jer tengok kat tb malaysia vs taiwan tuk kelayakkan pra piala dunia 2014,
malaysia menang 2 berbalas 1, ahad nie pasukan malaysia akan bertandang ke taiwan, jadi bagi penyokong2 malaysia marilah kite sapport pasukan kite.pasukan malaysia kini nampaknya semakin meningkat prestasi..caiyok!!!..:)




p/s: majulah sukan untuk negara..

No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini