click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Thursday, June 23, 2011

kompilasi jozan.

salam....jom kite layan 3 video jozan nie....lawak giler lah diorang..
jom gelak sampai pecah perut..hihi


nie time af7..dieorang duk kacau hafiz





nie time shout awards..kat tv8.





yang nie time konsert lawak 2011 kat johor bharu.



p/s: jozan apa saja karektor,siapa saja gandingan,dimana saja tempatnya..bak kate apek..

No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini