click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Thursday, June 30, 2011

jambatan terpanjang didunia (china)

jambatan ini telah dibina di china iaitu di Jiaozhou Bay dengan panjang nya adalah 42.4 kilometer dan kos pembuatan jambatan ini mencecah 1.1 bilion euro,ini termasuklah terowong bawah laut.
jambatan ini hanya memegang rekod 5 tahun kerana sekarang ini china sedang membina jambatan yang lain yang lebih besar dan mahal kos nya..







No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini