click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Thursday, June 23, 2011

ular tedung kepala 5

salam...hai semua...arini aku nak terjah tengtang ular tedung berkepala 5...
so jom kite layan gambar2 nie..

-info-ular nie dijumpai di Kukke Subramanya, South Kanara district, Karnataka India.
dijumpai oleh penduduk kampung disana,dan dipercayai membawa tuah kepada tuannya,
kerana ular ini telah menggemparkan seluruh india.







p/s: nie je kot satu2 nya ular tedung berkepala 5 kat dunia nie..

2 comments:

  1. if ular ni nak mkn...mane antara 5 ni dpt mkn dulu?or berebut jugak?hehe

    ReplyDelete
  2. aten tenten: ntah lah awk...kene bg 5 sekali makan kot..hihihi

    ReplyDelete

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini