click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Monday, July 4, 2011

tindikan terbanyak ditubuh

gambar nie ialah Elaine Davidson, dari UK, mempunyai 4225 tindikan ditubuhnya, xtaw lah die nie dari jenis ape..x kan x sakit kot...


p/s:ke die nie pakai ilmu kebal..hihi

1 comment:

  1. oooo mak aihhhhh...nih puny menyeramkan nih

    ReplyDelete

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini