click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Wednesday, July 6, 2011

lukisan anamorphic terbesar di dunia

Pada 16 Mei 2010, pengadil Angela Wu mendapati dirinya berdiri di atas sebuah lukisan besar anamorphic di Desa di Sanlitun, Beijing, China.Dan dari satu mata pandangan, dia seolah-olah berdiri di pinggir beberapa tebing-tebing, dengan lembah batu dan mendalam pada kakinya. Lukisan ini menetapka rekod baru untuk lukisan anamorphic terbesar,
berukuran 535,3 meter persegi, memecahkan rekod sebelumnya.


Imej Anamorphic menggunakan fenomena dan teknik "anamorphosis perspectival", ini
mewujudkan imej yang diputarbelitkan yang hanya akan dapat dilihat dengan betul dari satu pandangan mata. Ini rekod lukisan poster yang besar untuk Don Quixote filem 3D yang dihasilkan oleh Filmko Hiburan. Ia telah diumumkan pada majlis perasmian tur poster filem di negara ini. Lukisan anamorphic telah dilukis oleh artis Qi Xinghua. Ia adalah 33,82 m (110 kaki 11,4 dalam) panjang,15,83 m
(51 kaki 11,2 dalam)
Lukisan dilakukan pada kanvas rata, ia menunjukkan kesan 3D dari titik pandangan tertentu. Semua orang yang hadir sangat gembira untuk mengambil gambar dengan lukisan ini.



No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini