click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Wednesday, July 6, 2011

cili disapu di mata (rekod dunia)

9 april 2009,gambar diatas menunjukkan Anandita Dutta dari india telah meletakkan cili dimatanya dalam usaha untuk memecahkan rekod dunia,selepas itu dia memakan sebanyak 51 cili panas dalam masa 2 minit,disisinya ialah chef Gordon Ramsay dari britian.

p/s: tengok jer da dapat rasa kpedihan nye..hehe

No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini