click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Wednesday, July 6, 2011

lori terbesar didunia big truck)

salam......nie entry mengenai kenderaan la pulak....selalunya lah lan kat malaysia nie yang korang pernah tengok lah kan lori paling besar ape???ak rasa trailer yang dekat pelabuhan lah kot...
tapi diluar negara nie,dieorang ade lagi lori yang paling besar dari 2....
percaya ke x percaya jom kite tengok sama2,,,,,,








p/s: law kene lenyek x taw lah cmne jd kan.....ish3

No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini