click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Wednesday, July 6, 2011

helikopter paling mewah

helikopter ini mempunyai 18 bilik tidur,dan setiap bilik nya adalah kalis bunyi dan dilengkapi dengan katil bersaiz queen,ianya juga mempunyai mini bar,mesin kopi,dan wifi..penerbangan ini bertaraf 5 bintang...harga die x diketahui...


p/s: sape yang nak berase selesa dan banyak duit 2 boleh lah naik hotelicopter nie...

2 comments:

  1. syrupmasin : x kot...tengok dieorg selamat je..hahaha

    ReplyDelete

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini