click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Wednesday, July 6, 2011

terjah rumah mr bean

salam...sebut jer name mr bean mesti semua orang kenal siapa die 2 kan.bg kanak2 die nie ckup klakar dan pandai buat lawak tanpa suara(silent komedi lah katakan) tapi bg kite yg da thu mr bean nie kan seorang prof..


Name: Rowan Sebastian Atkinson a.ka Mr.Bean / Row.

Birth Date / Place: January, 09 1955 in Newcastle-Upon- Tyne, UK.

Wife: Sunetra Sastry

Son: Benjamin Atkinson

Daughter: Lily Atkinson

Mr. Bean with his wife…









No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini