click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Thursday, July 14, 2011

aksi peragut beg paling berani didunia


ragut oh ragut...
seringkali kita dengar banyak kes ragut beg tangan kat malaysia nie....tp sekarang mungkin da berkurang da kan...(rase nye lah)sbb da lame x dengar berita tentang kes nie...
tp video kat bawah nie lagi lah gempak cara dieorang meragut...da macam jadi hobi lak meragut beg tangan nie....kalau x dapat dieorang pasti cube lagi sampai dapat....memang berani lah cara dieorang meragut nie...face to face dengan orang yang akan diragut nye..tapi yang pasti kes nie bukan terjadi kat malaysia...kalau kat malaysia ragut beg jer terus lari...pstu kalau dapat tangkap,masak lah peragut 2 kene belasah...hihi...jom kite layan video peragut berkumpulan kat bawah nie.....




p/s: sekadar iktibar untuk kaum2 hawa....yg selalu jd mangsa ragut...anda perlu lebih berhati2...

1 comment:

  1. peragut ni bahaya... mcm tak patut hidup plak diorg ni...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/iklan-raya-yang-bermakna.html

    ReplyDelete

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini