click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Wednesday, July 6, 2011

baju t- shirt terbesar di dunia

t shirt terbesar telah direkodkan iaitu pada festivel CMA muzik dimana semua genre2 muzik telah digabungkan. Dewan Negara Musicof Fame dan Grand Ole Opry dua tarikan utama yang menarik pencinta muzik dari seluruh dunia ke bandar ini.

Dari Jun 9-12, 2011 Nashville hidup dengan peminat muzik negara tertarik kepada bidang muzik untuk menjadi sebahagian daripada 40 tahun Pesta Muzik CMA.Pesta ini diadakan selama empat hari bersama artis. Untuk festival tahun ini, Gildan, t-shirt syarikat utama, yang mengkhusus dalam pasaran skrin cetakan adalah penaja Pesta CMA.
yang akan memaparkan logo CMA Festival.
baju ini hanya dapat dibentangkan selepas 5 jam,kerana ianya sangat besar.
ukuran baju ini ialah 281,3 kaki panjang dan 180,9 kaki lebar.

No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini