click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Wednesday, July 6, 2011

makan cacing tanah..sedap ke??


warga india dari chennai ini telah memecahkan rekod dunia dengan memakan cacing sebanyak 200 ekor dalam masa 20.22 saat,kesedapan cacing ini memang lazat..hihi...


p/s: msti cacing tu idop lagi dalam perut kan......

No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini