click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Wednesday, July 6, 2011

bra di gantung ditempat awam

kejadian ini berlaku dibandar tepi laut di Belgium Oostduinkerke. lebih 9829 coli telah digantung oleh masyarakat di bandar itu,kejadian ini dilakukan pada 13 ogos 2005 untuk memadamkan rekod di bandar tongerlo.


p/s: yg da pakai ke yg lom pkai....ape pon x boleh,hihi

No comments:

Post a Comment

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini