click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Monday, July 4, 2011

tatu terbanyak

isobel varley dari (uk) adalah perempuan yang mempunyai tatu terbanyak di seluruh badannya iaitu sebanyak 93% tatu telah meliputi badannya..


p/s: 7% lagi kawasan x bertatu..taw kan kat mne kawasan x bertatu 2...kalau da tahu diam jer ok..hihi

3 comments:

  1. mak aih
    apa la yag dia suka sangat tatu habis satu badan
    seram lak aku tgok
    :-)

    Cabaran Dan Dugaan Untuk Menonton Filem Transformers: Dark Of The Moon

    ReplyDelete
  2. ishh nenek ni dah kedut semua.. geli plak nengok..

    ReplyDelete

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini