click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Friday, July 8, 2011

(segmen prince)awek seksi dan hidung berdarah..

hehe...gempak x tajuk die kalau korang nak join segmen nie korang click jer link nie (sini)
jom kite berdialog


boy: click3...wah jelas benar gambar kat kamera nie..nampak real lak gambar nie
gurl: alamak terlebih sudah posing nie..hihihi



boy: click3...gambar kasut die nie pon cantik jugak nie..boleh simpan wat koleksi nie..hihi
gurl: ha....nie posing terbaru dari saye yer...nama die posing gedikksss..hihi



boy: fullamak memang cantik lah amik gambar dari belakang nie...hehe
gurl: abang nie nakal lah,gambar belakang owg pon nak amik...(sore manje)hihi




gurl: 2 lah abang saya da cakap jangan amik ganbar dari belakang kan da kene tumbuk..padan muke abang,amik tisu nie lap..
boy: yelah2(mood kesal)..click3 sempat tangkap gambar skirt 2..hehehe



boy: wah pandai gadis 2...die bagi no tipon kat aku..(bangga giler)..sebelom wat lap hidung taip dulu no tipon nie..hehe




boy:akhir nya matlamat aku da tercapai...nak no tipon je sbenarnye...tgkap gambar xd wayang jer..hp ak mne ad kamera..hik3 (cakap dalam ati muke kena serius)..haha

2 comments:

  1. haha..thnx tau sbb join..selamat main SEO...hehe

    ReplyDelete
  2. prince:haha..ak suke law bab2 dialog nie..kah3...

    ReplyDelete

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini