click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Tuesday, July 12, 2011

animal albino

apakah itu albino?? mungkin sesetengah dari anda sudah tahu apakah itu albino, mungkin juga ada yang tidak tahu...ianya adalah sejenis masalah genatik didalam badan kite...
selalunya kite sering lihat manusia jer....tapi kat bawah nie ak nak kongsikan gambar albino dikalangan haiwan.....











p/s:maklumat tentang albino (click)

2 comments:

  1. alololo...tomeinye pic gorilla tu.. menggoda.. euwww...

    ReplyDelete
  2. koqin:ea.....amik lah wat belaan..hehehe

    ReplyDelete

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini