click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Wednesday, July 6, 2011

pelik..bas bergerak di atas air

bas ini hanya terdapat di dubai..ianya boleh bergerak di atas laut..sangat menakjubkan..kalau banjir pun orang kat dalam bas nie x perlu risau kerana bas ini tetap akan boleh bergerak..










5 comments:

  1. kat malaysia bila laa nak ade kan ? :P .hehe

    ReplyDelete
  2. mmg best la kalo Malysia ada :)

    ReplyDelete
  3. lin: xtaw lah 2..hehe
    messy: taw xpe...best2..

    ReplyDelete
  4. wahhh...biar btul..cool lahh...hehe thanx 4 da info =)

    ReplyDelete
  5. alyana : da mmg btol..hehehe

    ReplyDelete

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini