click untuk menang

jom buat duit free jer...

kawan2 dah dapat 300 ke 400 rm sebulan,korang bile lagi..hanya daftar disini..free untuk korang..(click)

Tuesday, July 5, 2011

KAMI BLOGGER, KAMI SAYANG MALAYSIA !!


"KAMI BLOGGER, KAMI SAYANG MALAYSIA !!"

click untuk join (sini)


kami sayang malaysia,sebab malaysia sudah lama merdeka
kami sayang malaysia, sebab malaysia aman dan damai
kami sayang malaysia,sebab malaysia banyak kaum
kami sayang malaysia,sebab kami lahir dekat malaysia
kami sayang malaysia,sebab malaysia sebuah negara berciri ketimuran
kami sayang malaysia sebab itu kami tubuhkan pelbagai parti politik
kami sayang malaysia sebab itu kami tubuhkan bersih
kami sayang malaysia sebab itu kami tubuhkan patriot
kami sayang malaysia sebab itu kami ciptakan lagu untuk malaysia

walau apapun yang terjadi.....
kami tetap sayang malaysia KERANA MALAYSIA TANAH AIR KAMI!!!

6 comments:

  1. Hmm mendalam ... dan menarik...

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. salam 1 Malaysia

    singgah dari blog Bangku Kosong....Sayangkan negara kita Malaysia

    ReplyDelete
  3. omr (rose) terima kaish.a..a.a

    ReplyDelete

ping kan blog anda,dan dapatkan ribuan trafik!! >> Blogger Ping
komen lah sikit kawan..komen banyak2 pun boleh
nak copy entry nie boleh..tp tolong promote link skali sebagai sumber asal..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom buat duit dengan mudah..dan TANPA MODAL..untung lebih nie..

daftar free dan lihat duit masuk ke akaun anda,hanya click line ni untuk daftar percuma..(CLICK)

click sini